The Notorious IBE verrast Waackers met VIP dag!

The Notorious IBE verrast Waackers met een VIP dag
Shahin Damka, één van de frontrunners in de Nederlandse Waacking scene verblijdde drie van zijn leerlingen met een bijzondere dag. Onder het mom van ‘er is een extra repetitie ingelast’, lokte hij Dani, Beau en Jens naar de Dynamo studio in Eindhoven. Hier werden ze overrompeld door het Dynamic Duo van The Notorious IBE: Deydey & Rico.

Vervolgens werden de drie opgehaald door Mario Walden, medeoprichter van The Notorious IBE, die kwam voorrijden met een luxe auto. Hij bracht hen naar het officiële The Notorious IBE hotel in Heerlen waar zij genoten van een heerlijk diner. Ter afsluiting brachten zij een bezoek aan A Mon Bel Amour van Compagnie Par Terre op het schrit_tmacher Festival 2021 in Parkstad Limburg Theater Heerlen.

A Mon Bel Amour van Compagnie Par Terre
Acht dansers, vier mannen en vier vrouwen vertegenwoordigen en weerspiegelen verschillende culturen en zetten vraagtekens bij de perceptie van het individu, het koppel en het collectief. Met verschillende dansstijlen, van klassiek ballet tot voguing, krumping, popping, hedendaagse dans en waacking, spelen ze nonchalant met poses om hun identiteit te bevestigen.

Na afloop spraken we de drie VIP’s. Wat vonden ze van de voorstelling? “We hebben genoten: “Bedankt @thenotouriousIBE, het was geweldig!”

Bekijk de video hier.