Nederlandse muziekprijs winnaar Dominique Vleeshouwers en winnaar van de Zwaan Redouan “Redo” Ait Chitt maakten samen de voorstelling Blurred Lines. Want wat als iets je passie is, maar je steeds te horen krijgt dat het niet kan?

Redo en Dominique merkten al snel dat zij dit allebei vaker te horen kregen. De een als breakdancer, de ander als slagwerker. En bij allebei blijkt de innerlijke drive toch sterker te zijn dan de grenzen die hen opgelegd worden. Stap voor stap breken zij door kaders heen en blijven doorgaan met dat waar ze zoveel van houden, dans en muziek.

In deze voorstelling staat die ‘strijd’ centraal, en laten Redo en Dominique zien hoe ze speels met deze grenzen omgaan. Beperkingen kunnen juist tot creativiteit leiden, zolang er maar ruimte is voor een open blik. Maar soms moeten ze ook onbekend terrein verkennen, niet wetende waar ze terecht komen.

In Blurred Lines ziet u indrukwekkend slagwerk, virtuoze dans, intieme klanken en beeldende bewegingen en gaan Redo en Dominique op zoek naar de (on)mogelijkheden voor twee performers op een podium.